24 april 2012

NU KAN MAN HANDLA!!

Äntligen öppnar Tidens melodi en webshop, som ni hittar - just det - under fliken "webshop" här ovan. Jag börjar i liten skala med tio plagg och under morgondagen kommer det komma upp fler. Främst är det klänningar, men så småningom hoppas jag även kunna erbjuda herrkläder, handväskor, skor och accessoarer. Det bör också nämnas att jag ser denna shop som en temporär lösning, inspirerad av främst Karin som har många fina grejor hemma hos sig.

Välkommen att shoppa loss!

UPPDATERING: nu har jag lagt in ytterligare tre plagg! Scrolla längst ner för att se dessa.

3 kommentarer:

 1. Åh vad roligt! Så kul med en fysisk butik också. Kommer definitivt att titta in hos dig nästa gång jag är i Karlstad.

  /Sarah :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gör det! Dock ytterst oklart exakt när jag öppnar, men innan sommaren är här hoppas jag!

   Radera
 2. Jag fortsätter att kika in här, så har jag koll på läget :)

  SvaraRadera