11 april 2012

Butikens första mässa


Tidens Melodi kommer att vara representerat av undertecknad med assistent den 26 maj, då Örebros första vintagemässa går av stapeln! För er som känner till Örebro (vilket jag måste säga att jag inte gör) så kommer den att hållas på Ritz, som är det gamla badhuset omgjort till nattklubb. Det kommer att vara vintagemodevisning och även tillhörande middag med klubb på kvällen. Ser mycket fram emot att delta! Sprid gärna detta till alla ni känner i Örebro med omnejd så mässan får många besökare.

6 kommentarer:

 1. Åh, kul! Det där ska jag försöka gå på.. Bor ju inte alltför många mil från Örebro så det där är givet. Pluggade där en gång i tiden så det är alltid kul att åka tillbaka dit på "besök". Hur funkar den där middagen med klubb, är det "invites only" eller? Kommer klubben vara i "retro-tema" eller bara vanlig? hittade inte så mycket info på sidan..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Ja, visst låter det kul? Jag vidarebefordrade din fråga till Emelie som anordnar mässan. Endera svarar hon mig eller så svarar hon här, men jag vet i alla fall att hon pratade om ett rockabillyband på kvällen, så något slags retrotema hoppas jag att det är.

   Radera
  2. Åh, så kul!! Det ska jag skriva in i kalendern då. Alltid bra att främja sådana där evenemang så det finns något kul att gå på som inte bara är i Sthlm. Då ses vi där då :) .. Om nu inget oförutsett händer, som inflensa eller malaria eller nått sånt. :)

   Radera
  3. Hej! Då vår hemsida inte är igång ännu har vi denna som provisorisk, vilket inte är vår högsta önskan, men det får fungera ett tag:) Jag har lagt ut ett inlägg om middagen med fest så scrolla ned lite på första sidan så finns mer info! Har någon en fråga är det bara att maila eller ringa mig Emelie Landström på emelie.landstrom@gmail.com eller 0708526006

   http://orebrovintage.wordpress.com/

   Hoppas vi ses den 26 Maj!
   /Emelie Landström Projektledare Örebro Vintagemässa

   Radera
 2. Alltså... midjan på kvinnan på bilden!? Haha.

  SvaraRadera
 3. Hej! Nu har jag lyckats få ihop en facebooksida där info om butiker osv kommer att uppdateras kontinuerligt. In och kika och gilla och dela den:)
  http://www.facebook.com/pages/%C3%96rebro-Vintagem%C3%A4ssa/344743062239979
  /Emelie Landström

  SvaraRadera